Išsami instrukcija

Sveikinu atlikus teisingą sprendimą! Pradėkime tuojau pat: šiame įraše parodysiu, kaip paprasta pradėti dirbti internete apklausų atlikėju.

1. Pirmiausia, ką turite padaryti, tai paspausti oranžinį mygtuką (jį rasite kiekviename šio tinklalapio puslapyje)

2. Jį paspaudus, Jums atsidarys naujas interneto naršyklės langas. Jame reikia nueiti į pačią pačią apačią, ir užpildyti formą: laukelyje Your Name (angl. Jūsų vardas) įrašykite savo vardą ir pavardę, o laukelyje Email Address (angl. El.pašto adresas) įrašykite savo el. paštą. Paspauskite raudoną mygtuką Get Me Started.

3. Jums bus vėl atidarytas naujas naršyklės langas - jame eikite žemyn, kol prieisite du stačiakampius su pavadinimais "Step 1" ir "Step 2". Kairiąjame yra mano dovana Jums - 50% nuolaidos kodas narystei apklausų agentūros duomenų bazėje. Įveskite kodą, kur parodyta, ir paspauskite Redeem Now - pamatysite, kad mokestis, nurodytas dešiniąjame stačiakampyje, sumažės perpus.

4. Dabar dešiniąjame stačiakampyje pasirinkite Jums tinkamiausią apmokėjimo būdą: PayPal arba virtuali/kreditinė kortelė, ir paspaudę ant jo, būsite nukreipti į apmokėjimo puslapį. Jame prisijunkite prie savo PayPal sąskaitos arba įrašykite savo virtualios/kreditinės kortelės duomenis ir sumokėkite.

Tai vienkartinis mokestis, kuris reikalingas norint garantijos, kad atlikinėti apklausas registruosis tik rimtai nusiteikę žmonės. 

Jei neturite PayPal ar kreditinės/virtualios kortelės, daugiau apie šiuos mokėjimo būdus galite sužinoti šiuose tinklalapiuose:
5. Apmokėjus pasirinktu būdu, į savo el.paštą gausite patvirtinimą bei laišką su nuoroda, kurią paspaudus reikės suvesti duomenis apie save - tai registracija į apklausų agentūros duomenų bazę. Svarbiausia yra nurodyti tikrą savo adresą. Juo bus kas mėnesį atsiunčiami Jūsų uždarbio čekiai. Gavę čekį, nunešite jį į savo banką, kuriame turite sąskaitą (tinka bet kuris Lietuvos bankas) ir patvirtinus, kad čekis tikras, uždirbta suma bus pervesta į Jūsų banko sąskaitą. 

Netrukus po registracijos ateis pirmieji laiškai su nuorodomis į apklausas. Juos pradėsite gauti per kelias dienas po registracijos ir iš karto galėsite pradėti uždirbti.

Svarbu! Dažnai norintys uždirbti žmonės klausia: "kodėl turėčiau sumokėti už narystę apklausų agentūros duomenų bazėje?" Prisimenate, pasakojau, kad man kelis kartus nepavyko uždirbti iš apklausų internete - taip yra todėl, kad viešai internete besireklamuojančios agentūros 99% atvejų yra apgaulingos arba mokančios tik centus. Ši duomenų bazė, į kurią pateksite sumokėję, priklauso didžiausiai pasaulyje apklausų agentūrai. Jai reikia tik rimtų, dirbti ir atlikinėti apklausas pasiruošusių žmonių. Todėl imamas simbolinis mokestis - jis tikrai simbolinis, žinant, kad jau per pirmą mėnesį uždirbsite bent jau trigubai tiek.

Todėl neabejokite, pradėkite dirbti - jau kitą mėnesį gausite savo pirmąjį čekį!