Kaip dirbti?

Apklausų atlikinėjimo darbas yra lengvas. Svarbiausia yra kasdien tikrinti savo el.pašto dėžutę - būtent el.paštu gausite pakvietimus atlikti apklausas.

Gavę tokį laišką, jame rasite nuorodą į apklausą. Reikės tik ją paspausti, ir bus atidaryta pati apklausa. Taip pat bus nurodyta, iki kurios dienos ir valandos reikia atlikti apklausą, kad už ją Jums būtų sumokėta. Tame pačiame laiške rasite ir konkrečią sumą už tos apklausos atlikimą.

Kas yra apklausa, aiškinti turbūt nereikia. Tai tiesiog klausimų sąrašas. Dažniausiai klausimai turės atsakymų variantus, ir tereikės pasirinkti vieną ar kelis iš jų. Visuomet prisiminkite, kad apklausa - tai ne egzaminas, ir joje nėra teisingų ar neteisingų atsakymų. Jums reikia pasirinkti atsakymą, kuris tinkamiausias Jums - taip turi būti atliekamos apklausos.

Retai, tačiau bus ir tokių klausimų, kai atsakymą reikės įrašyti pačiam. Tokiais atvejais neapsiribokite keliais žodžiais ar vienu sakiniu - geriausia parašyti 2-3 sakinius ir atsakyti išsamiai. Apklausos su per trumpais ar neaiškiais atsakymais gali būti neapmokėtos. O darbščiausiems apklausų atlikėjams gali būti padidintas užmokestis už apklausos atlikimą.

Apklausos yra pateikiamos anglų kalba. Tačiau ne problema, jei šios kalbos nemokate, ar mokate prastai - šiais interneto laikais yra paprastas sprendimas. Ką ir kaip tokiu atveju daryti, paaiškinau įraše "Jei nemokate anglų kalbos"

Taip pat pasitaikys apklausų, kai reikės įvertinti pateiktą reklamą, skelbimą, produkto pakuotę ar net peržiūrėti trumpą video. Vertinkite taip, kaip Jums atrodo - būtent to ir nori apklausų agentūra: Jūsų nuoširdžios nuomonės.

Apklausų apimtis gali būti įvairi - nuo vos kelių klausimų, iki kelių šimtų. Pagal tai skirsis užmokestis už jų atlikimą. Jūs visuomet tiksliai žinosite, kiek gausite už konkrečią apklausą. Na, o kiek bendrai galima uždirbti, aprašiau įraše "Uždarbio iš apklausų sumos".

Jūs visuomet galite rinktis, kurią apklausą atlikti, o kurią - ne. Nieko neatsitiks, jei kurios nors apklausos neatliksite. Na, tik prarasite pinigus, kuriuos galėjote uždirbti už jos atlikimą...

Taigi matote, kad siūlomas darbas yra tikrai lengvas. Tai spauskite oranžinį mygtuką, ir pradėkite uždirbti!

Paspaudus mygtuką, atsidarys naujas puslapis. Ką jame daryti, išsamiai paaiškinau įraše "Išsami instrukcija"

Arba skaitykite toliau: