Uždarbio iš apklausų sumos

Ne, nepasakosiu dabar Jums, kad iš apklausų atlikimo susikrausite milijonus :) Kadangi gyvename Lietuvoje - gana mažoje šalyje - apklausų atlikimas mums gali būti tik papildomas darbas. Tiesiog nebūna tiek daug apklausų, kurioms reikėtų būtent lietuvių atsakymų, arba nuomonės būtent apie Lietuvoje parduodamus produktus.

Tačiau apklausų atlikimas - tikrai puikus papildomas darbas. Gyvenant Lietuvoje, galima lengvai uždirbti apie 100-200 dolerių per mėnesį. Pavertus į litus, tai būtų apie 250-500 litų per mėnesį. 

Tai tikros sumos, kurias uždirba gana nemažai lietuvių. Žinoma, pragyventi vien iš tiek neįmanoma, tačiau net ir tokia suma, gaunama kiekvieną mėnesį, tikrai prisidės prie Jūsų gyvenimo pagerėjimo.

Apklausų agentūrai, prie kurios prisijungsite, dažniau reikalingi apklausų atlikėjai, gyvenantys didžiosiose Europos šalyse (Didžioji Britanija, Vokietija, Prancūzija, Italija, Ispanija) arba JAV. Jei gyvenate tokioje šalyje, gausite daugiau pakvietimų atlikti apklausas, tuomet Jūsų uždirbama suma gali būti didesnė - apie 400-800 dolerių per mėnesį. Tokiu atveju apklausų atlikinėjimas gali tapti ir pagrindiniu Jūsų darbu.

Todėl turiu Jums puikų patarimą. Jei turite giminaičių, draugų ar pažįstamų, gyvenančių užsienio šalyse ir žinote tikslų jų adresą, registruodamiesi apklausų agentūros duomenų bazėje, įrašykite savo vardą, pavardę ir el.paštą, tačiau adresą - jų. Taip gausite daug daugiau apklausų atlikimui, ir Jūsų uždarbis bus ženkliai didesnis! Tik būtinai perspėkite tuos žmones, kurių adresą naudosite, kad gali ateiti Jums skirtas laiškas - kartais agentūra taip patikrina, ar teisingą adresą nurodėte. Taip pat, jei pasirinksite apmokėjimą už apklausas ne į PayPal sąskaitą, o bankiniu čekiu, jį taip pat išsiųs tuo adresu. Taigi jei pasinaudosite šiuo patarimu uždirbti daugiau, turite susitarti, kad Jums skirtus laiškus giminaičiai, draugai ar pažįstami persiųs į Lietuvą.


Visos šiame puslapyje paminėtos sumos yra realios. Jei norite kas mėnesį tiek gauti ir Jūs - spauskite mygtuką žemiau.
Paspaudus mygtuką, atsidarys naujas puslapis. Ką jame daryti, išsamiai paaiškinau įraše "Išsami instrukcija"

Arba skaitykite toliau: